Despre noi


Firma a fost infiintata in luna mai 2015. S.C. PRO TERMOPANE SES S.R.L., cu sediul social în Sat Băcăoani, Comuna Muntenii de Jos nr. 111 județul Vaslui, structură de economie socială înființată în cadrul proiectului „Construim împreună intreprinderi sociale”, ID 147653, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6. Promovarea incluziunii sociale, D.M.I 6.1 – Dezvoltarea economiei sociale, desfăşoară lucrări termopane conform codului CAEN 4120. Beneficiarul acestui proiect îl reprezintă Asociaţia Centrul Romilor pentru Integrare, Studii si Solidaritate în Dezvoltare Comunitară, impreuna cu partenerii Asociaţia PRO ROMA, U.A.T. Oraş Recaş, Asociaţia Umanitară Ȋmpreună Pentru Recaş si Asociatia Pakiv Romania.


Societatea este creată ca structură de economie socială și va respecta principiile economei sociale, conform legii 219 din 27.08.2015. Societatea prin activitățile sale va acorda prioritate individului şi obiectivelor sociale faţă de obţinerea de profit.

Ca urmare a sustinerii financiare primite, SES-ul realizeaza includerea pe piata muncii a unui numar de 10 persoane provenind din randul grupurilor vulnerabile si promovarea culturii antreprenoriatului social, a principiilor economiei sociale. Beneficiile castigate prin proiect la nivel individual, vor avea un efect colectiv asupra familiilor si comunitatilor din care face parte persoana. Sustinerea SES-ului din proiect presupune promovarea principiilor economiei sociale, combaterea inegalitatilor bazate pe etnie, gen, sensibilizand si determinand schimbari de atitudine sociala.
SES PRO TERMOPANE SES isi propune:

  • crearea/sustinerea locurilor de munca;
  • dezvoltare personala (calificare/recalificare);
  • participare activa la luarea deciziilor;
  • participare activa la dezvoltare;
  • cresterea competitivitatii economice;
  • promovarea oportunitatilor ocupationale;
  • diminuarea saraciei si excluziunii sociale.

Suntem specializaţi în termopane - ferestre (profil alb și colorat), uși (profil alb și colorat), tâmplărie PVC și accesorii, rulouri exterioare, jaluzele verticale și orizontale, glafuri pentru ferestre. Practic, acoperim o gamă largă de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare. Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs.


Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord. Pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate – preţ al lucrărilor, conducerea firmei tratează şi analizează fiecare proiect în parte şi deleagă echipe formate din oameni specializaţi pe categorii de lucrări aferente.

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate. Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic. Scopul nostru este de a satisfice cerinţele şi aşteptările clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen. Societatea noastră se încadrează în categoria IMM-urilor cu capital integral privat.


Nu te multumi doar cu o simpla casa. Fa din ea casa visurilor tale, o adevarata opera de arta cu care sa te mandresti si in care sa te simti cu adevarat ca acasa. Te asteptam cu solutii pentru orice problema intampinata. Impreuna putem face ca imobilul tau sa iasa din cotidianul gri deja arhicunoscut si sa fie cu adevarat o casa in toata puterea cuvantului.

  • Seria 4 camere 60mm


  • Seria 5 camere 70mm

  • Seria glisare pvc 80mm